XPA 934
novexx-avery

XPA 934 N101867 | N101868

Met de introductie van het XPA 934 Print & Apply System presenteert NOVEXX Solutions de nieuwe generatie van de XPA 934 Print & Apply-systemen.
De nieuwe XPA 934 werd ontwikkeld op basis van de input van onze klanten, partners en de eisen van de industrie.

De XPA 934 heeft de volgende hoofdkenmerken: 

 • Gemakkelijke en snelle invoer van label- en printlinten -> minder dan 1 minuut
 • Draaibaar kleurendisplay met intuïtief menu -> leesbaar en bedienbaar vanuit elke positie, zelfs wanneer
  ondersteboven geïnstalleerd
 • Extra compact met een klein vloeroppervlak -> in combinatie met meerdere montage-opties past de XPA in elke productielijn
 • Meerdere IO- en interfacemogelijkheden -> configureerbare en crossmediale IO- en gegevensverwerking
 • Automatische instelling van de materiaaltoevoer -> geen handmatige bediening nodig - vermindering van fouten
 • Automatische instelling van de waarden van de printkop -> het verminderen van fouten
 • Uitstekende afdrukkwaliteit -> uitstekende afdrukprestaties voor veel label/lintencombinaties
 • Vereenvoudigd onderhoud en service -> gereedschapsvrije vervanging van slijtdelen
 • Industrieel ontwerp -> metalen behuizing, ventilator vrij voor gebruik in elke industriële omgeving

Download de PDF Download de PDF

Afbeeldingen


XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934
XPA 934

Specificatie


Hoogtepunten in detail

De nieuwe XPA bevat meerdere nieuwe functionaliteiten, functies en voordelen.

Hier zijn de belangrijkste hoogtepunten beschreven:

 • Etiket- en lintrolleninvoer
  Het inbrengen van een etiket of lintrol is zeer eenvoudig en kan in minder dan 1 minuut worden uitgevoerd. Door de zijwaartse invoer van het materiaal bij de printmodule, er is geen opwikkeling nodig. Het aantal afwijkingswalsen is beperkt tot twee, waardoor het label web eenvoudig is.
  De kleurinstellingen bij XPA maken het bijna onmogelijk om het materiaal verkeerd in te voegen:
  Geel markeert de wikkelrichting van de etikettenfolie, zwart de wikkelrichting van de etikettenfolie.
  Het eenvoudig inbrengen van de verbruiksartikelen vermindert de downtime van de XPA en verbetert de gebruikerservaring.
 • Printkwaliteit
  Door gebruik te maken van near edge print technologie, wordt een uitstekende printkwaliteit bereikt op elk label/lint materiaalcombinatie. Onafhankelijk van de afdruksnelheid, (max. 300 mm/sec)kunnen lettertypen, barcodes en logo's kunnen in elke gewenste schaal en richting worden afgedrukt.
  De nearedge printkop, inclusief een cryptochip, zorgt ervoor dat de juiste weerstandswaarde automatisch wordt ingesteld.
  De drukwaarden van de printkop worden ook automatisch aangepast via het menu. Ook kunnen drukwaarden opgeslagen worden binnen een labellay-out en na ontvangst van een dergelijke lay-out automatisch door de XPA opgeslagen.
  Handmatige instelling van de druk van de afdrukkop door de operator is niet mogelijk.
  De printkop bevat slechts één connector voor gegevens en stroom. Dit maakt het eenvoudig en snel om de printkop uit te wisselen.
 • Constructie
  De fysieke afmetingen, in combinatie met de flexibele bevestigingspunten en de afwikkelposities, maken dat de XPA uitermate geschikt is voor integratie in elke nieuwe of bestaande productielijn. Met minder ruimte in productielijnen is de XPA een van de beste Print & Apply-systemen op de markt.
  De XPA kan voor vrijwel elke etiketapplicatie worden gebruikt, of het nu gaat om directe afgifte of om het gebruik van een applicator. Met de flexibele montageposities is boven-, zij- en onderetikettering mogelijk.
  De robuuste constructie maakt de XPA het uitstekende print & apply systeem voor elke industriële omgeving.
  De voor het metalen frame en de behuizing gebruikte componenten garanderen een lange levensduur. Kunststof componenten bij kritieke bewegende delen zijn zeer beperkt en worden alleen gebruikt wanneer er geen andere logische oplossing geschikt was.
  De XPA-constructie en de ingebouwde elektronica hebben geen ventilator voor de warmteafvoer. Daarom zal er geen stof in de XPA komen.
 • Gebruikersinterface
  De XPA bevat een grafisch LG-display met RGB-kleurenscherm met achtergrondverlichting. Dit display wordt gebruikt om in het XPA menu de instellen en parameters te configureren. Ook wordt door het gebruik van kleuren achtergrondverlichting, de status van de XPA getoond.(bv. blauw scherm voor 'homescreen'). Het display bevat 4 robuuste en tevens bedienbare knoppen die ook werken bij het dragen van handschoenen. De kijkhoek van het scherm kan worden gedraaid om het leesbaar te houden in elke mogelijke inbouwpositie van de XPA (bijv. boven, zij- en onderkant).Naast de geïntegreerde HMI kunnen het menu, de status, de bedrijfsgegevens en de instellingen van de XPA als volgt worden weergegeven gevisualiseerd en geconfigureerd door de webinterface. Om deze interface mogelijk te maken, is de optioneel verkrijgbare 7" HMI met touchscreen en PoE-verbinding kunnen zowel via LAN of WLAN met behulp van een PC, tablet of mobiele telefoon worden gebruikt.
 • XPA-menu
  Het XPA-menu kan op 3 niveaus worden bediend: supervisor, operator en service. Het menu bevat meerdere parameters die alle noodzakelijke functies omvatten om het gebruik van de XPA in elke print & apply toepassing mogelijk te maken. De structuur van het menu is vergelijkbaar met die van de XLP 50x printers.
  Een groot voordeel van het XPA-menu is de mogelijkheid om veelgebruikte parameters als "favoriet" te markeren. Deze favorieten kunnen op het eerste niveau worden bereikt op de gebruikersinterface, waardoor er minder tijd en moeite nodig is om door het menu te scrollen.
 • Data Interfaces
  De XPA bevat alle gangbare, moderne interfaces om datacommunicatie mogelijk te maken, zoals Ethernet, RS232 en USB. Draadloze datacommunicatie is mogelijk via een optionele WLAN USB-stick (industriële versie).
 • Signaalinterfaces
  Signaalinterfaces met IO- en Applicator-interfaces zijn beschikbaar met standaard en optionele IO-kaarten.
 • Service en onderhoud
  Speciale aandacht is besteed aan de bruikbaarheid van de XPA. Als onderdeel van de uptime van de productielijn is in het algemeen de volgende aandacht besteed aan het onderhoud van de XPA.De doeltreffendheid van de apparatuur (OEE) is belangrijk. De XPA zal zeker deel uitmaken van de OEE, en moet daarom positieve metingen leveren met betrekking tot uptime, beschikbaarheid en prestaties.


« Lijst