Thermal Transfer Overprinter

Met de XTO Thermal Transfer Overprinter begint NOVEXX Solutions aan een reis naar een nieuw product in het tijdperk van productidentificatie-oplossingen: direct printen op verpakkingsfolie.

Met een uitstekende printkwaliteit, superieure uptime, het revolutionaire modulaire concept voor de hoogste flexibiliteit, 100 % gereedschapsloos onderhoud en de beste prijs-prestatieverhouding op de markt, is de XTO de perfecte keuze voor bijna elke productielijn.

De XTO belooft Thermal Transfer Overprinting in een nieuwe dimensie. Het is ontwikkeld op basis van uitgebreid marktonderzoek en met een sterke operator-centrische benadering. De innovatieve TTO-printer combineert een uitstekende printkwaliteit en een uitstekende uptime met verschillende functies die de machine bijzonder flexibel en eenvoudig te bedienen maken.

Klik hier om de brochure als pdf te downloaden.

Klik hier om de specs als pdf te downloaden.

Uitstekend bedieningsgemak

De XTO is ontwikkeld met het oog op maximale gebruiksvriendelijkheid voor de gebruiker. Zo is de lintwissel eenvoudig en snel. Bovendien kan de printkop zonder gereedschap worden vervangen. Bovendien is het operatormenu voor de instellingen, de keuze van de printopdracht en de visualisatie van de printerprestaties zeer intuïtief. Een ander gebruikersvriendelijk voordeel is de snelle en eenvoudige toegankelijkheid van de componenten voor onderhoud en service.

Lint wisselen binnen enkele seconden: de QUICKRIBBON X-LOADER

Met de QUICKRIBBON X-LOADER biedt de XTO een revolutionair plug & play mechanisme voor automatische lintaanvoer en supersnelle lintwisseling. De ultralichte lader is betaalbaar, uiterst eenvoudig te bedienen en resulteert in een verhoogde uptime.

SMART X-MOTOR voor optimale printprestaties

Een motor drijft de printkop aan voor optimaal en gecontroleerd printen, wat resulteert in verbeterde prestaties en uptime. Aangezien er geen perslucht nodig is, is de integratie minder complex en zijn de bedrijfskosten aanzienlijk lager.

De QUICKTRONIC X-CHANGER

De XTO is gebouwd op een scheiding van mechanische en elektronische onderdelen. De hele elektronische eenheid kan eenvoudig worden losgemaakt, zelfs als de XTO nog in de verpakkingslijn is geïnstalleerd, wat resulteert in een betere uptime van de eenheid en minder stilstandtijden. Alle elektronische componenten zijn gemakkelijk toegankelijk voor snelle service en onderhoud.

De QUICKCHANGE X-PLATE

De XTO heeft een innovatieve drukplaat die een flexibele uitwisseling biedt met behulp van klittenband. Als de drukplaat beschadigd of opgebruikt is, kan de eerste laag van de plaat eenvoudig worden vervangen met behulp van het innovatieve klittenbandsysteem. Dit resulteert in een vermindering van de stilstandtijd bij het onderhoud zoals daar is het niet nodig om de hele drukplaat te verwijderen.

Superieure afdrukprestaties en verhoogde uptime

Het printoppervlak van 53 x 100 mm is ongeveer 30 % groter dan de marktstandaard en laat meer flexibiliteit toe. Het verhoogde "veilige werkgebied" garandeert een grotere nauwkeurigheid en een uitstekende printkwaliteit, zelfs bij hoge printsnelheden. Bovendien leiden de intelligente lintbesparingsfunctie van de XTO en de maximale lintlengte van 1.200 m tot een verhoogde uptime.

Revolutionair modulair concept

De XTO bestaat uit een printunit, een aparte voeding en een apart HMI-touchpanel, waardoor hij eenvoudig te integreren is in elke bestaande verpakkingslijn. Deze modulariteit leidt ook tot een grotere flexibiliteit in aanbod en prijs, aangezien elk onderdeel optioneel is.

Connectiviteit en ivd

Verschillende interfaces en functies zorgen ervoor dat de XTO toekomstbestendig is op het gebied van connectiviteit en het ivd. De printkop is voorzien van een cryptochip om belangrijke informatie op te slaan, zoals het aantal gereden kilometers, het aantal draaiuren en de status van de printkop. Een webserverapplicatie garandeert een maximum aan

flexibiliteit in het besturen van de XTO. Het kan worden geïntegreerd in het display van de verpakkingsmachine, worden uitgevoerd op een apart touchscreen of worden weergegeven op een extern scherm via de browser. Dit maakt een grotere operationele flexibiliteit mogelijk, evenals diagnostiek, installatie en onderhoud op afstand.

"Met de XTO hebben we een echte mijlpaal in de geschiedenis van de TTO-technologie bereikt", zegt Paolo Bori, directeur van EIDOS - een bedrijf van NOVEXX Solutions. "Het combineert gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en eersteklas printprestaties op een unieke manier en heeft de beste prijs-prestatieverhouding op de markt".

Samen met u vindt Top Label Printers de printoplossing die bij uw bedrijf past. Bel (030) 6000 309 tijdens kantooruren of vul het contactformulier in. Ook kunnen wij service verlenen op uw printer.